INCAA is genomineerd voor de Computable Awards 2023

INCAA Computers ontwikkelt in opdracht van Bredenoord een belangrijke schakel van een multi-vendor IoT-platform en is samen met de projectpartners genomineerd voor de Computable Award 2023 in de categorie Digitale Transformatie.

 Bredenoord, dé specialist in tijdelijke en mobiele stroomoplossingen, wilde zijn volledige vloot aan energieoplossingen gaan monitoren en aansturen middels IoT. Hiervoor heeft het verschillende projectpartners geselecteerd die ieder de verantwoordelijkheid over een deel van het project toegewezen heeft gekregen. Voor INCAA was dat de zgn. Device Gateway, een cloud hosted platform dat het mogelijk maakt om op een gestandaardiseerde manier met IoT apparaten van verschillende vendors te communiceren.

 De door INCAA ontwikkelde oplossing biedt de mogelijkheid om de communicatie-interfaces van willekeurige IoT apparaten te configureren zodat andere platforms er op dezelfde manier mee kunnen communiceren. Het gaat daarbij niet alleen om standaard IoT functies maar ook om complexere functies zoals het uitrollen van software updates. Daarnaast biedt de Device Gateway de mogelijkheid om de data te visualiseren. Dit biedt de mogelijkheid om eenvoudig controles hierop uit te voeren voordat de data verder in het proces wordt verwerkt.

 De overige projectpartners zijn HERO IoT, Inspark, Blockbax en USoft.

De bekendmaking van de winnaar en de prijsuitreiking van de Computable Awards vindt plaats op 30 oktober 2023.